Ballagás 2015

2015. április 02., 00:00

14°°-kor kezdődött iskolánkban a ballagási ünnepség. Ebben az évben a végzős osztályok és osztályfőnökeik:

12.B osztály – Lippainé Osváth Éva

12.d osztály – Papfalusi István

12.e osztály – Cseh Tánya

12.f osztály – Domokos-Radvánszky Éva, Kovács László

12.g osztály - Szűcs Istvánné

„Irgalomban, békében és szeretetben bőven legyen részetek!” – ezzel a bibliai idézettel köszöntöttük a megjelent kedves vendégeket és diákjainkat. Elénekeltük a Himnuszt, majd elhangzott Reményik Sándor: A gondolat szabad című verse, Nagy Csilla 11.B osztályos tanuló előadásában. Ezt követően Májer Ibolya igazgatónő ünnepi beszéde következett. Igazgatónő – többek között – tudatosította minden végzős diákunkban, hogy éljenek azokkal a „kincsekkel” melyekkel tanáraik, oktatóik az évek során „megajándékozták” őket. Ezt követően meghallgattuk iskolánk kamarakórusát. Szólót énekelt Kovács Laura  11.f osztályos tanuló. Az énekszámokat betanította: Filéné Huszti Zsuzsanna tanárnő.

A ballagtató osztályok nevében Balogh Béla 11.B osztályos tanuló szólt a búcsúzó osztályokhoz.

A ballagó osztályok nevében a búcsúbeszédet Izbéki Krisztina és Hamza Zoltán12.B osztályos tanulók mondták el.

A búcsúbeszédek után zászlóátadásra került sor, s a végzős tanulók jelképes útravalóval, tarisznyával  ajándékozták meg az iskola vezetőit.

Filep Sándor úr, Vásárosnamény polgármestere könyvjutalmat adott át a legeredményesebben teljesítő végzős diákoknak.

Iskolánk nevelőtestülete nevében Májer Ibolya igazgatónő könyvjutalomban részesítette a kiváló közösségi munkát végzett végzős tanítványokat.

Ezt követően a hozzátartozók ünnepi fotókat készítettek ballagó gyermekeikről, s átadták a szebbnél-szebb virágcsokrokat.

A Szózat eléneklése után megkezdődött a végzős diákok elvonulása, akik a hagyományainkhoz híven városunk főterét megkerülve tettek egy rövid sétát.