Hálaadó ünnepség

2016. november 07., 15:40
„Veled van Istened, az ÚR, ő erős, és megsegít. Boldogan örül neked, megújít szeretetével, ujjongva örül neked.”  (Zof.3.17)

 

Ezen a napon volt a „Hálás vagyok!” elnevezésű ünnepség, melyet a fenntartó a Baptista Szeretetszolgálat fennállásának 20. évfordulója alkalmából szervezett meg. Iskolánkat 101 diák és 10 felnőtt képviselte. Valamennyien sok lélekemelő pillanatot élhettek át.

A legfelemelőbb az volt, amikor a közel 700 fős diákkórus Pintér Bélával és Szabó Balázzsal dicsőítő énekeket adott elő.

Ennek a rendezvénynek egyik fontos része volt a kimagasló munkát végző pedagógusok díjátadó ünnepsége. Erre 1530-tól az Ipszilon Caféban került sor. Iskolánkból FILÉNÉ HUSZTI ZSUZSANNA tanárnő vehette át a „Közösség Önzetlen Szolgálatáért” kitüntetést. Elismeréséhez szívből gratulálunk! Köszönjük a diákokért és az iskoláért végzett kitartó, töretlen és önzetlen munkáját. További munkájához jó egészséget és sok sikert kívánunk!

Örülünk, hogy megtapasztalhattuk: az Úr repesve örül mindenkinek. Istent dicsőítő életünkkel visszaadhatjuk neki azt a szeretetet, amivel megajándékozott bennünket.

Hálaadó ünnepség