Üdvözöljük iskolánk weboldalán ! Iskolánk OM azonosítója : 201728

Biblia, a világ legolvasottabb könyve

A HEBE Kft. által hirdetett levelező egyfordulós versenyen, melynek témája a Biblia volt, iskolánk két csapata indult. Mindkét csoport lelkesen oldotta meg az egyébként nehéz, de érdekes és sok kreatívitást igénylő feladatokat.  A sok tesztkérdést keresztrejtvények, szófelhőben elrejtett bibliai témájú versek színesítették, de a legnagyobb munkát a Messenger beszélgetések elkészítése jelentette: el kellett képzelni, hogyan chetelne napjainkban Mózes testvéreivel, Jákob a feleségeivel, Péter testvérével elhívása után, Mária és Márta Lázár feltámadásának örvendve.

A projektmunka során a fiatalok Bibliához fűződő viszonyáról kellett gondolattérképet készíteni. Az egyéni munka alkalmával pedig mindenki saját kis műalkotást hozhatott létre a világ legolvasottabb könyvéhez kapcsolódóan: volt, aki verset írt, volt aki rajzolt, s igazán ötletes volt a keresztszemes technikával kivarrt bibliai idézet, illetve a fába égetéses technikával felrótt mottó is.

Mindkét csapat (I. csoport: Sipos Boglárka, Torzsás Viktória, Kucsinka Éva, II. csoport: Azstalos Fruzsina, Bertók Ádám 11.A osztályos tanulók) izgatottan várja az eredményt.

GALÉRIA