Üdvözöljük iskolánk weboldalán ! Iskolánk OM azonosítója : 201728

„Gondolkozzunk marketing nyelven” verseny

A Debreceni SZC Bethlen Gábor Közgazdasági Technikum ismételten meghirdette a "Gondolkozzunk Marketing Nyelven" című vetélkedőt. Intézményünket két csoport képviselte a versenyen. 11.A. osztály fiú csapata, melynek csapatkapitánya Bródi Róbert, társai: Paróczai Sándor és Horváth József Levente. A lányok csapatkapitánya Katkó Boglárka, társai: Tar Fanni és Demeter Barbara. A fiú csapat 2023. február 10-én (pénteken), a lány csapat 2023. február 13-án (hétfőn) kitöltötte a tesztet. A google űrlap formátumban kapott kérdések főként hétköznapi és általános marketing/gazdasági fogalmakra, eseményekre kérdezett rá.

A verseny három fordulóból áll, melyeket iskolánk tanulói izgatottan várnak és lelkesen készülnek a további feladatok megoldására.

Szívből gratulálunk neveltjeink kimagasló lelkesedéséhez, és sok sikert kívánunk nekik a verseny további fordulóihoz is! Továbbá hálásan köszönjük a felkészítő oktatók munkáját! Továbbá hálásan köszönjük a felkészítő oktatók - Papfalusi Angéla, Voloscsuk László és Meggyesi Anita - munkáját!