Üdvözöljük iskolánk weboldalán ! Iskolánk OM azonosítója : 201728

Hálaadó ünnepség a Papp László Budapest Sportarénában

2018. november 24-én fenntartónk meghívásának eleget téve 49 diákunk és 5 felnőtt kísérő utazott Budapestre a Hálaadó ünnepségre, mely egyben a Cipősdoboz akció nyitánya is volt.

A központi ünnepség kezdete előtt a Baptista Szeretetszolgálat elnöksége az Ypszilon Caféban adta át a kiváló szakmai tevékenységet végző kollégák számára a kitüntető díjakat.

Iskolánkat az a megtiszteltetés érte, hogy idén ketten is elismerésben részesültek.

Székely László szakoktató a „Közösség Önzetlen Szolgálatáért” kitüntetést vehette át a Baptista Szeretetszolgálat alelnökétől, Szilágyi Bélától.

Köszönjük Székely Lászlónak az elmúlt évtizedekben a Lónyay étekház zökkenőmentes működtetése érdekében végzett önzetlen munkáját!

Májer Ibolya igazgatónő az „Év intézményvezetője” kitüntető címet vehette át.

A Baptista Szeretetszolgálat elnöksége idén a Dunán inneni területi igazgatóság iskolavezetői közül igazgatónőnek ítélte oda ezt a díjat, elismerve ezzel kiváló szakmai, vezetői munkáját.

Szívből gratulálunk kitüntetettjeinknek, köszönjük önzetlen, áldozatos munkájukat, további pályafutásukhoz jó egészséget, s még sok-sok szakmai sikert kívánunk!

A díjátadást követően 18 órakor kezdődött a hálaadó ünnepség a Papp László Sportarénában.

A Baptista Szeretetszolgálat idei jótékonysági rendezvényére Magyarországra érkezett a híres színész Chuck Norris és felesége, Gena.

Tanulóink élvezettel hallgatták az egykori legendás akcióhős történeteit. Egyórás showműsorában felelevenítette pályafutásának kezdetét, mesélt családjáról, és vallásos prédikációt is hallhattunk tőle és feleségétől.

Chuck Norris szívesen vállalta a díszvendég szerepét, hiszen ő maga is baptista családból származik, fontos számára a hit, ennek szellemében neveli gyermekeit, unokáit, s lelkesen jótékonykodik, saját alapítványát rászoruló gyerekek megsegítésére hozta létre.

A rendezvényen a fellépők a jótékonykodásra, a rászorulók megsegítésére, a Cipősdoboz akcióra hívták fel a figyelmet.

 A dicsőítő énekekről Mező Misi, Szabó Balázs és Pintér Béla gondoskodott.

Szenczy Sándor elnök úr távollétében igehirdetést Papp János egyházelnöktől és dr. Szilágyi Bélától, a Baptista Szeretetszolgálat alelnökétől hallhattak a jelenlévők.

A rendezvény két és fél órás volt, így éjszaka 1 órakor érkezett vissza az autóbusz Vásárosnaményba. Köszönjük Balázsné Sipos Éva és Filéné Huszti Zsuzsanna tanárnőnek, hogy ismét szívesen kísérték el tanulóinkat e jeles eseményre.

 

/Fotók: Szász Imre, Májer Ibolya/

GALÉRIA