Üdvözöljük iskolánk weboldalán ! Iskolánk OM azonosítója : 201728

K&H Vigyázz, kész, pénz!

A K&H csoport által tizennegyedik alkalommal meghirdetett K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő célja a gyerekek pénzügyi ismereteinek bővítése. Fontos, hogy a tanulók megismerkedjenek a mindennapi pénzköltéssel, takarékoskodással, bankolással kapcsolatos kérdésekkel. A verseny 4 szakaszból áll, a vetélkedő első három fordulója online formában zajlik, a döntőre személyesen, egy nagyszabású esemény keretében kerül sor.

Az 1. fordulós feladatsorok kitöltése 2024. január 26-án zárult. Iskolánkból 3 csapat nevezett (10. A osztály kereskedői), akik bejutottak a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő 2. fordulójába!

Továbbjutott csapatok 9-11. évfolyamos kategóriában:

·         Fanni dönti el (Balogh Bianka, Debreceni Fanni, Orgován Enikő)    44 pont- 77%

·         Mancsőrjárat (Aux Annamária, Balogh Petra Lechner Noémi, Porvázsnyik Kinga, Tasnádi Bianka, Nagy Richárd)                                                                                  42 pont- 74%

·         Tesók (Juhász Gizella, Orgován Virgínia, Varga Ramóna)   44 pont – 77%

 

A vetélkedővel az a célunk, hogy a diákok játékos tanulás során szerezzenek pénzügyi, gazdálkodási ismereteket és napra kész tudást, hogy felnőttként majd okos döntéseket hozhassanak.

Gratulálunk a diákoknak és a csapatok munkáját segítő, koordináló oktatónak Gecseyné Papp Zsuzsanna tanárnőnek