Üdvözöljük iskolánk weboldalán ! Iskolánk OM azonosítója : 201728

Németh József sikere a SzemmÉRTÉK videópályázaton

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat a megyei értékek megismerése céljából SzemmÉRTÉK címmel videópályázatot hirdetett a megyében működő középiskolák tanulói részére.

A feladat az volt, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktárban szereplő, tetszőlegesen kiválasztott értéket mutassunk be 30-150 másodpercben. Nekünk a beregi keresztszemesre esett a választásunk.

Az a kisfilm, melyet Németh József 12.A osztályos tanuló rögzített, vágott és rendezett, a legjobbnak bizonyult. A filmben szerepet vállalt Dékmár Szimonetta, Sulyok Kinga 10.B és Dobos Petra Tímea 11.f osztályos tanuló, közreműködésükkel hozzájárultak az alkotás sikeréhez. A tanulók munkáját Badakné Péter Ildikó tanárnő koordinálta.

A díjátadásra 2022. május 11-én került sor Nyíregyházán a megyeházán. Az eredményhirdetésre érkezett vendégeket Baracsi Endre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktár Bizottság elnöke köszöntötte, majd levetítették a három nyertes videófilmet. A zsűri kiemelte, hogy tanulónk I. helyezést kiérdemlő alkotása azért nyerte el a tetszésüket, mert arra kereste a választ, hogyan lehet napjainkban is a hétköznapok része a beregi keresztszemes hímzés.

GALÉRIA