Üdvözöljük iskolánk weboldalán ! Iskolánk OM azonosítója : 201728

Pályaválasztási nyílt nap

2018. november 15-én 8 és 12 óra között zajlott iskolánkban a Pályaválasztási nyílt nap.

Az érkező nyolcadikosok a regisztrációnál átvehették az iskola ajándékát: egy tollat és egy kulcstartót. Kb. 110 fő diák látogatott el iskolánkba, valamint kb. 15 fő szülő és pedagógus kísérte el a tanulókat.

A regisztrációt követően az érdeklődők megtekintették a szakmák bemutatkozását az aulában, s eközben teával, szendviccsel és teasüteményekkel kínálták a vendégeket 13. É osztályos diákjaink.

8 óra után néhány perccel Májer Ibolya igazgatónő a Cserepes Sándor igazgatóhelyettes úr által készített prezentáció kivetítése közben beszélt iskolánk múltjáról, jelenéről és jövőjéről, majd a kollégium AJKSZP munkacsoport vezetője tájékoztatta a megjelenteket a programmal kapcsolatos tudnivalókról.

Az igényes tájékoztatókat követően az általános iskolások és kísérőik csoportokra osztva 1-1 szaktanár vezetésével látogatták végig iskolánkat. Betekintést nyerhettek a rendészeti ágazat önvédelmi foglalkozásába, lehetőségük nyílt szakmai órák látogatására, valamint megismerkedhettek a tanműhelyekben folyó munkával. A szakoktatók, szaktanárok  

közreműködésével a tankonyha, a fémipari tanműhely, a ruhaipari tanműhely, az informatikai szaktanterem, a cukrász tanműhely, a Lónyay étekház és a kereskedelmi kabinet területén folyó gyakorlati képzésről kaptak hasznos információkat vendégeink.

A rendezvény végén tombolasorsolásra került sor, ahol az iskolánkban készített hidegtálak, torták találtak gazdára nyolcadikos vendégeink személyében.

GALÉRIA