Üdvözöljük iskolánk weboldalán ! Iskolánk OM azonosítója : 201728

„KÉZ A KÉZBEN – A KÖNYVTÁRÜGY TÁMOGATÁSÁÉRT”

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség „Kéz a kézben – a könyvtárügy támogatásáért” elismerő oklevelet adományozott Badakné Péter Ildikó tanárnőnek, iskolánk magyartanárának.

Az elismerő oklevél átadására az Informatikai és Könyvtári Szövetség és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár könyvtárszakmai konferenciáján került sor, az Országos Könyvtári Napok keretében, 2023. október 02-án a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban.

Tanárnő, több mint egy évtizede önkéntes segítője a vásárosnaményi Balázs József Városi Könyvtárnak. Minden könyvtár által szervezett irodalmi rendezvényre elviszi diákjait, kapcsolata a könyvtárral rendszeres és folyamatos. Író - olvasó találkozók moderátora, javaslatai alapján több kortárs magyar szerző látogatott el a könyvtárba. 12 éve vezet olvasókört, lelkesedése a könyv és az olvasás iránt kiemelkedő. Tanítványai jól ismerik a könyvtárat, a könyvtári rendszert, többen közösségi szolgálat keretében segítették a nyári táborok szervezését. Április 11-én tanítványai számtalan verset posztolnak Vásárosnamény utcáin, közterein. A könyvtárügy támogatása és az olvasás népszerűsítése személyében példaértékű.

Szívből gratulálunk Badakné Péter Ildikó tanárnőnek, további sok sikert és emlékezetes pillanatokat kívánunk neki a könyvtárban tanítványaink jelenlétében!