2021. december 4-én (szombaton) rendezték meg - immár kilencedik alkalommal - Kisújszálláson az Illéssy Gasztro Kupát, mely az utóbbi időben az ország egyik legtekintélyesebb szakmai versenyévé nőtte ki magát.
Intézményünk diákjai cukrász és szakács kategóriában indultak a versenyen.
A fiúk remekül helytálltak és minőségi, versenyképes fogásokat tudtak feltálalni. Teljesítményüket a zsűri „diploma” minősítéssel jutalmazta. A tanulók felkészítője Orbán Zoltán oktató volt, akinek ezúton is köszönjük felkészítő tevékenységét.
íze és Bereg kincse) és 2-2 rúd diós és mákos bejglit kellett előre elkészíteni, melyet a verseny helyszínén a zsűri értékelt.
A felsorolt termékeket „bronz” minősítéssel díjazta a zsűri.
Mindkét tanuló ebben a kategóriában aranyéremmel zárta a versenyt, és a zsűri különdíját is elnyerték.
A cukrász tanulók felkészítője Bedinszki Judit, Kissné Lapos Judit és Szántóné Varga Anikó kolléganők voltak. Gratulálunk a tanulóknak és a felkészítő kolléganőknek, köszönjük aktivitásukat és fáradozásukat!
Köszönjük a kedves kollégáknak, hogy vállalták – ebben a nem szokványos helyzetben is – a tanulók felkészítését! Kívánjuk, hogy sok ilyen elhivatott tanítvány gazdagítsa oktatói pályafutásukat!
Varga Zoltán
szakmai igh.