Üdvözöljük iskolánk weboldalán ! Iskolánk OM azonosítója : 201728

Szalagavató 2021

2021. november 27-én – szűk körben – a végzős diákok és az iskolaközösség felnőtt tagjainak jelenlétében tartottuk meg az e tanévi szalagavató ünnepségünket. A szalagtűzésre 5 osztály sorakozott fel osztályfőnökeik vezetésével:


11. d           of.: Csonka Sándor

11. e           of.: Dérné Cseresnyés Anikó

11. f           of.: Tóth Kornélia

12. A          of.: Cseh Tánya

12. B          of.: Papfalusi Angéla


A Himnusz eléneklését követően Paragh Veronika 12. B osztályos tanuló a Szalagavatóra című verssel köszöntötte az utolsó éves diákokat.

Ezt követően Májer Ibolya igazgatónő ünnepi gondolatai, biztató és felelősségébresztő szavai hangzottak el.

Az ünnepi műsorban Balogh Dorina 11. f osztályos tanuló a Meghívtál, hogy vízre lépjek című dicsőítő dalt énekelte, amelyet Rakoncza Mária 12. A osztályos tanuló zongorán, Sajó Richárd 11. d osztályos diák dobon és Filéné Huszti Zsuzsanna tanárnő gitáron kísért.

A zenés blokk után Bartha Dóra 12. B osztályos tanítványunk emlékezett vissza az elmúlt évekre, osztotta meg érzéseit a jelenlévőkkel.

Az esemény legünnepélyesebb perceiben az osztályfőnökök feltűzték végzős tanítványaiknak a szalagot, valamint a végzősök is egy-egy szalaggal köszönték meg az iskolavezetés tagjainak eddigi munkáját.

A teljes iskolaközösség nevében szeretettel gratulálunk az ünnepelteknek, és kívánjuk, hogy a tanév előttünk álló részében eredményesen küzdjenek meg a kihívásokkal!

 

Gabriel García Márquez Nobel-díjas író egyik gondolata így hangzik:

„A rajtunk most átvonuló zivatar annak előjele, hogy egünk nemsokára kiderül, s jobb napokat fogunk látni, mert lehetetlen, hogy akár a baj, akár a jó örökké tartson, s ebből az következik, hogy mivel a baj már soká tart, a jónak közel kell lennie.”

A fenti idézet igazságtartalmában bízva reméljük, hogy a májusi ballagáson már szeretteikkel együtt köszönthetjük, ünnepelhetjük a végzős évfolyam diákjait!

GALÉRIA